Toll Free 1800.899.900

دکوراسیون داخلی

بازسازی ساختمان اداری

اهداف بازسازی اداری

بازسازی اداری در چند حالت و با اهداف ذیل انجام می شود :

1- تغییر کاربری (مسکونی به اداری )

در این نوع بازسازی تخریب بخش مهمی  را شامل می شود.بهتر است در این مورد طراحی داخلی اداری صورت بگیرد.این نوع بازسازی ها از نظر هزینه  جز هزینه های متوسط می باشند .

2-بازسازی همراه با تغییر دکوراسیون، جهت بهینه ساختن فضا:

در این نوع بازسازی، تخریب کمتر است و بیشتر با هدف تغییر دکوراسیون داخلی،بازسازی انجام می شود .
هم چنین در این مورد طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون داخلی بسیار اهمیت دارد و از نظر هزینه متغیر است .از نظر تخریب و عملیات بازسازی کم هزینه ولی در تغییرات دکوراسیون داخلی پر هزینه می باشد .

3-بازسازی به دلیل فرسودگی ساختمان :

این نوع بازسازی معمولا مربوط به ساختمانهایی با مساحت بالا می باشد؛به دلیل فرسودگی وبه روز نبودن معماری داخلی، لازم است  بازسازی تعمیرات و تغییر دکوراسیون انجام شود.
هزینه این نوع بازسازی های ساختمان اداری جز بازسازی های پر هزینه می باشد.
چراکه بخش مهم و وسیعی از بودجه به منظور  احیای سیستم تاسیسات ساختمان  ،تعمیرات ،تعویض و احیای سیستم سرمایش و گرمایش مصرف می شود .
بررسی تخصصی مشکلات و وضعیت ساختمان قبل ازشروع عملیات بازسازی اهمیت زیادی دارد .

 

 

دکوراسیون اداری

 


 

  توصیه های کاربردی در بازسازی ساختمان های قدیمی اداری :

هدف :در بسیاری از بازدیدهایی که کارشناسان زانا از ساختمانهای ادرای جهت درخواست بازسازی انجام داده اند دیده شده که یک نوع سردگمی در مشتریان وجود دارد مثلا در یک بازدید مالک ساختمان اعلام می دارد که می خواهد تمامی دیوارهای یک واحد را تخریب کند و آنرا فلت کند ،وقتی سئوال کردیم چرا می خواهد این کار انجام دهد،کاربری واحد چه خواهد بود؟پاسخ این بود که ساختمان یا به پزشکان اجاره داده خواهد شد و یا مدرسه و آموزشگاه .اشتباه کجا بود ؟ اشتباه این بود که کارفرما بدون آنکه بداند کاربری ساختمان اداری چیست تصمیم به اقدامات بازسازی و تغییر معماری داخلی واحدها کرده است اگر میدانست کاربری مدرسه است  پس تخریب و حذف اتاقها اشتباه بود همینطور برای ساختمان پزشکان .
 

دکوراسیون داخلی اداری


 


تصمیمات درست در بازسازی ساختمان اداری:

هدف و کاربری درست برای ملک خود تعریف کنید ،اگر مالک نیستید بازسازی را در حد نیاز فضای اداری خود انجام دهید.
پتانسیل های بنا را بررسی کنید و آنرا تقویت کنید:
 مثلا بنا در موقعیت خوب شهری و دسترسی مناسب قرار دارد ولی نمای مناسب ندارد پس اقدام به بازسازی نما نمایید اگر کاربری بنا مشخص شده حتما نمای ساختمان متناسب با کاربری طراحی و اجرا شود .نقاط ضعف ساختمان را بررسی کنید مثلا تهویه مناسب ندارد ،کف آن از سرامیک و یا موزاییک قدیمی پوشانده شده حتما نقاط ضعف را با کارشناسان دکوراسیون داخلی در میان بگذارید و مشورت و بررسی کنید سپس نسبت به رفع آن اقدام کنید .

 

 

بازسازی دفتر اداری


 

مراحل بازسازی ساختمان اداری:

مدیرت حرف اول را در موفقیت هر پروژه میزند .اگر مراحل بازسازی اداری مشخص شده آنها را به کمک کارشناسان و یا شرکت بازسازی فاز بندی و اولویت بندی کنید .مثلا در یک بازسازی بخش های بازسازی شامل موارد زیر است :
  •  بازسازی نمای ساختمان و تبدیل آن از سنگ مرمر قدیمی به سرامیک نما 
  •  تخریب بخش آشپزخانه های بزرگ و ساخت آبدار خانه ها 
  •  ایجاد داکت اسپیلت و حذف کانال های کولر و حذف رادیاتورها 
  •  دیوار پوش کردن دیوار ها 
  •  ایجاد رمپ در ورودی 
  •  لمینت کردن کل کف واحد ها 
شرکت ساختمانی بازسازی در انجام این پروژه بهتر است همه بخشها را باهم انجام ندهد .اگر ساختمان فعالیت میکند بهتر است به فعالیت خود ادامه دهد تا بازسازی نما به پایان برسد .مرحله بعدی تخریب دیوار های اضافه با توجه به طراحی صورت بگیرد.قبل از اقدام به کف پوش و دیوار پوشها تاسیسات و تمامی کارهای مربوط به آن انجام شود .ساخت دیوار های جدید ترجیحا با متریالهای غیر سنتی .انجام دیوارپوش و در نهایت لمینت کف و انجام قرنیز جهت اتصال بهتر دیوار به کف .

 

 

دکوراسیون اداری


 


 


هزینه بازسازی ساختمان اداری:

هزینه ها در پروژه های بازسازی اداری چند بخش میشود :

1-مجوز بازسازی ساختمان:اگر بازسازی با مجوز صورت میگرد هزینه کمی بابت مراحل اخذ مجوز متحمل خواهید شد .
2-هزینه بازسازی نمای ساختمان:اگر بخشی از بازسازی مربوط به نمای ساختمان است هزینه این بخش بستگی به وضعیت فعلی نما و نوع طراحی نمای اداری و متریالهای مصرفی دارد ولی بطور معمول نمای ساختمان با هزینه حداقل متری 1/800/000 یک میلیون و هشتصد هزار تومان انجام می شود اما بهتر است برای بدست آوردن هزینه واقعی از طراح متخصص در این زمینه بخواهید تا براورد هزینه نمایی که طراحی آن را انجام داده است را محاسبه نماید .

3-هزینه های طراحی :

توصیه می شود حتما قبل از اقدام به بازسازی، طراحی انجام دهید این بخش بسیار کم هزینه می باشد و از بسیاری از بی برنامگی ها و دوباره کاریها جلوگیری میکند برای دریافت هزینه طراحی با بخش طراحی زانا مشورت کنید و مشخصات پروژه خود را اعلام نمایید.

دکوراسیون اداری


4-هزینه های اجرای بازسازی ساختمان

هر بخش در بازسازی هزینه خاص خود را دارد که براساس طراحی قبل از اجرای بازسازی میتوان هزینه ها را متره و برآورد کرد .اما بطور معمول یک بازسازی ساده اداری حداقل متری 450000 چهارصدو پنجاه هزار تومان هزینه در برخواهد داشت .

دریافت مشاوره رایگان در مورد بازسازی واحد های اداری 

 توضیحات کاملی در بخش های فوق در مورد بازسازی و تغییرات مربوط به واحد های اداری و شرکت ها داده شد اما شرکت زانا  این امکان را فراهم کرده تا با دریافت مشاوره های اینترنتی و تماس با شرکت و همچنین در صورت نیاز با حضور کارشناسان متخصص در محل کاری شما مشاوره های تخصصی و اصولی اراه دهند .پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی مشاوره های درست و تخصصی دریافت کنید.
 
 

مطالب مشابه

بازسازی

بازسازی امری کاملا تخصصی در صنعت ساختمان محسوب می شود که باید توسط تیم حرفه ای صورت پذیرد .…

ادامه مطلب

طراحی ویلا و محوطه

شلوغی و آلودگی شهرهای بزرگ مارا به دامان طبعت سوق میدهد . در دامان طبعت نیاز به ویلاهایی است که در…

ادامه مطلب

دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی ومعماری داخلی ترکیبی از هنر و فن است در راستای بهینه ساختن فضاهای ساختمان ها…

ادامه مطلب

طراحی نما

طراحی نما اولین بخش از معرفی ساختمان است که تاثیر زیادی در ارزش بنا و همینطور چهره شهری داشته…

ادامه مطلب